Menü

Babaváró karkötő

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 22c0033
Raktárkészlet 1: Raktáron

Válogatott, programozott 8mm kristályokból, ásványokból fűzött egyedi karkötő.

Nemesacél lógóval, szerelékkel.

Tiszta-Szeretet-Energiával programozva.

Kérhető 100%Bió díszdobozban is.

Kapható választék:
Méret:
Díszdoboz:

Leírás és Paraméterek

A karkötőt mindig egyedileg, személyre szabottan fűzzük, egyedi Tiszta-Szeretet-Energiával programozzuk. Ha kéred előtte átküldjük a fotóját. Amennyiben valamelyik kristály, ásvány kevésbé szimpatikus érdemes mögé nézni, mert jelezheti a mélyben, tudatalattiban levő félelmeket, diszharmóniákat.

Sok esetben az áldott állapotba kerülésnek nincsenek fizikai okai, mégsem értjük, hogy miért nem foganunk meg. A női lélek a befogadó minőség és az elmúlt években, évezredekben, életekben rengeteg fájdalmat, sérelmet, megaláztatást, kényszert szenvedtünk el, ami a tudatalattinkban, a kollektív tudatban mélyen ott rejtőzik, blokkolva a jelen vágyaink megvalósulását.

A fénykép illusztráció, az ásványok, kristályok tulajdonságaiból adódóan az ásványok színe, mintázata eltérhet, használat során változhat.

A karkötőben levő ásványok ezeket a mintákat oldják, illetve harmonizálják  a fogantatáshoz szükséges csakrák működését.  

Továbbá csatornaként működve beleprogramozzuk a fogantatás szándékát, a magasabb rendű minőségtől (Istentől, angyaloktól) behívjuk, bekérjük a velünk rezonáló leszületni vágyó  lelket/lelkeket. A fogantatás létrejötte már az „élet csodájának” műve; hogy mindent megtegyünk a megvalósulásáért, fizikai, lelki szinten az már a saját felelősségünk.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!