Menü

Férfierő Babaváró karkötő

Ár:
4.900 Ft
Cikkszám: 22c0033F
Raktárkészlet 1: Raktáron

Válogatott, programozott 8mm kristályokból, ásványokból fűzött egyedi karkötő.

Nemesacél lógóval, szerelékkel.

Tiszta-Szeretet-Energiával programozva.

Crystal Rose Jewellery 100% Bio díszdobozban is rendelhető

Kapható választék:
Méret:
Díszdoboz:
Crystal Rose Logo:

Leírás és Paraméterek

A karkötőt mindig egyedileg, személyre szabottan fűzzük, egyedi Tiszta-Szeretet-Energiával programozzuk. Ha kéred előtte átküldjük a fotóját.

A fénykép illusztráció, az ásványok, kristályok tulajdonságaiból adódóan a golyók színe, mintázata eltérhet, használat során változhat.

Amennyiben valamelyik kristály, ásvány kevésbé szimpatikus érdemes mögé nézni, mert jelezheti a mélyben, tudatalattiban levő félelmeket, diszharmóniákat.

Ahogy a nő kell a befogadáshoz, hogy egy fogantatás megtörténjen, úgy a férfi erő, férfi energia is szükséges hozzá. A kettő elválaszthatatlan része egymásnak.

A jelen korunk társadalmában, ahol az anyagi előrejutás, megmérettetés, a megfelelési kényszer uralja a légkört, bekapcsolhatnak a háttérben olyan tudatalatti félelmek, blokkok, amelyek akadályozhatják, hogy a férfi nemzőképes spermiumot termeljen. Ugyanúgy, ahogy háború, betegség, életveszély esetén is a szervezet bekapcsolja a vészfunkciót és leállítja a nemzőképességet.

A programozott ásványok a nemzéshez szükséges csakrákat tisztítják, harmonizálják, oldják a tudatalattiban levő félelmeket, blokkokat, illetve az egyik ásvány kimondottan a potenciált, a férfierőt, a férfi nemi szerveket erősíti.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!