Menü

Komplex számmisztikai elemzés

Ár:
39.000 Ft
Cikkszám: SZ002
Raktárkészlet 1: Raktáron

„Mond meg a neved és megmondom ki vagy…  és ki lehetnél” Önismeret a számok bölcsességén keresztül.

Számmisztikai  elemzés: írásos PDF formátumban.

Az ősi számmisztika, mint szellemtudomány szabályrendszere és belső intuíció alapján készített személyre szabott elemzés, (Nem, nem gépi applikáció!) mely segíti az önismeret fejlesztését, segít feltárni, megérteni személyiségünk összetett (tudatos, tudatalatti) jellemvonásait, erősségeinket, gyengeségeinket, a számainkban rejlő sorsot, kihívásokat, életfeladatot,  az életünkben felmerülő karmikus leckéket.

Kérlek vedd figyelembe: az elemzés egyedi terméknek minősül, előreutalással fizetendő, visszamondásra, visszafizetésre nincs lehetőség. Saját szellemi tulajdon, személyes felhasználásra készítjük, az elemzés vagy részleteinek bármilyen közzétételéhez külön engedélyünk szükséges

Leírás és Paraméterek

Adatvédelem: az elemzéshez szükséges megadni a teljes Neved (születési Név), (házassági név, ha van), felvett művésznév (ha van), születési dátum : év, hónap, nap, (óra, perc – ha tudod), születési hely, szülők születési nevei. A megadott adatokat az Adatvédelmi szabályok alapján bizalmasan kezeljük.

Ha más személyről kéred az elemzést: tájékozódj a személyiségi jogokról. Az elemzés közzétételéhez, az adott személyen kívül, harmadik félnek történő átadásához nem járulunk hozzá.

Számmisztikai  elemzés: az ősi számmisztika, mint szellemtudomány szabályrendszere és belső intuíció alapján készített személyre szabott elemzés, (Nem, nem gépi applikáció!), mely segít felismerni:

 • személyiségünk alapvető vonásait
 • képességeinket, gyengeségeinket
 • lelkünk, tudatalattink mélyebb indíttatásait
 • belső működtető erők, ellenerők, stressz faktorok
 • múltunkban megélt traumákat
 • jelenben rejlő lehetőségeket
 • életünk főbb szakaszait, kihívásait
 • választott életutunkat, életfeladatunkat
 • kapcsolati kihívások, stressz faktorok, megoldások
 • karmikus leckék
 • egyensúlyhiány, megoldandók

Az elemzés segítségével mélyebben megismerhetjük belső működésünket, a láthatatlan világ, tudatalatti mélyebb összefüggéseit, könnyebben írányba, célba helyezhetjük figyelmünket, magunkat. Megtalálhatjuk helyünket a világban, válaszokat kaphatunk a Miért?-ekre. Rendezhetjük, javíthatjuk kapcsolataink minőségét, milyenségét.

A komplex elemzés főbb elemei:

Személyiségszám: a fókuszpont, amelyen keresztül a mindennapokban kifejezzük magukat, a szám, amelyen keresztül betekintést kapunk erősségeinkbe, gyengeségeinkbe

Lélekszám: az az energiaminta, amelyet a lélek erre az életre a meghatározott feladathoz  választott

„a lélek az időtlen bölcsesség belső tudatosságát jelképezi, mely tárháza az összes előző életeink tapasztalatainak”

ÖSZ szám: jelzi, hogy személyünk a fejlődését tekintve milyen eredményt akar elérni

Személyiségi stressz számok: segít feltérképezni a személyiségünkben megjelenő ellenerőket, kihívásokat

Kapcsolati stressz számok: (több ember képletéből, viszonyából számolható) megmutatja 2 személy összeférhetőségét. Olyan különbségeket jeleznek, melyek megértése fontos, hogy 2 ember jobban kiegészítse egymást. Megmutatják az ellenállás feloldásának legkönnyebb módját, ahhoz, hogy kapcsolatuk, együttműködésük harmonikus lehessen. (pl. szülő-gyerek viszony, párkapcsolat, munkatársi viszony, főnök-alkalmazott, üzlettárs stb.)

Életút szám:  a kulcs annak megfejtéséhez, hogy mi az életfeladatunk, mik azok a felmerülő leckék amit ebben az életünkben „tanulnunk” kell

Személyes év: megmutatja, hogy a 9 éves cikluson belül a tanulásban épp hol tartunk, mire kell figyelni, fókuszálni az adott évben (különösen jól jöhet ennek elemzése új dolgok tervezésénél, nagyobb döntések előtt, megtudhatjuk mikor minek van itt az ideje)

Életkorszakok: megmutatják az adott életszakaszban a személyben lejátszódó folyamatokat

Teljesítménycsúcsok: azok a lehetőségek, amelyet az élet felkínál számunkra, miközben a tudatfejlődésünk útján járunk.

Stressz kihívás: a teljesítménycsúcsokat szegélyező útjelzők, melyek figyelmeztetnek az út lehetséges buktatóira

Sorsszám: megmutatja mi az amit ebben az életben a leginkább megszeretnénk valósítani, el szeretnénk érni  a képességeink megvalósításán, élettapasztalatainkon keresztül.

Karmikus leckék: az előző életeink felhalmozott tapasztalatai alapján a lélek által ebben az életben megtapasztalni „vágyott” leckék, az emberi akaraton és az ok-okozati törvényen keresztül. Rámutat továbbá a potenciális képességekre, hiányosságokra.

Hiányszámok: megmutatja hol áll fenn életünkben egyensúlyhiány, életünk olyan területeit mutatja, ahol a „leckék” kiegyensúlyozása különösen nagy figyelmet igényel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!