Menü

Semélyes év elemzés

Ár:
19.900 Ft
Cikkszám: SZ006
Raktárkészlet 1: Raktáron

„Mond meg a neved és megmondom ki vagy…  és ki lehetnél”  Önismeret a számok bölcsességén keresztül.

Számmisztikai  elemzés: írásos PDF formátumban.

Az ősi számmisztika, mint szellemtudomány szabályrendszere és belső intuíció alapján készített személyre szabott elemzés, (Nem, nem gépi applikáció!) mely segíti az önismeret fejlesztését, segít feltárni, megérteni személyiségünk összetett (tudatos, tudatalatti) jellemvonásait, erősségeinket, gyengeségeinket, a számainkban rejlő sorsot, kihívásokat, az adott személyes év lehetőségeit, fő irányvonalát.

Kérlek vedd figyelembe: az elemzés egyedi terméknek minősül, előreutalással fizetendő, visszamondásra, visszafizetésre nincs lehetőség. Saját szellemi tulajdon, személyes felhasználásra készítjük, az elemzés vagy részleteinek bármilyen közzétételéhez külön engedélyünk szükséges. Elkészítése több napot, hetet is igénybe vehet, de igyekszünk minél előbb elkészíteni.

Leírás és Paraméterek

Kérlek vedd figyelembe: az elemzés egyedi terméknek minősül, előreutalással fizetendő, visszamondásra, visszafizetésre nincs lehetőség. Saját szellemi tulajdon, személyes felhasználásra készítjük, az elemzés vagy részleteinek bármilyen közzétételéhez külön engedélyünk szükséges.

Adatvédelem: az elemzéshez szükséges megadni a teljes Neved (születési Név), (házassági név, ha van), felvett művésznév (ha van), születési dátum : év, hónap, nap, (óra, perc – ha tudod), születési hely, szülők születési nevei. A megadott adatokat az Adatvédelmi szabályok alapján bizalmasan kezeljük.

Ha más személyről kéred az elemzést: tájékozódj a személyiségi jogokról. Az elemzés közzétételéhez, az adott személyen kívül, harmadik félnek történő átadásához nem járulunk hozzá.

Elemzés főbb elemei:

Személyiségszám: a fókuszpont, amelyen keresztül a mindennapokban kifejezzük magukat, a szám, amelyen keresztül betekintést kapunk erősségeinkbe, gyengeségeinkbe

Lélekszám: az az energiaminta, amelyet a lélek erre az életre a meghatározott feladathoz  választott

„a lélek az időtlen bölcsesség belső tudatosságát jelképezi, mely tárháza az összes előző életeink tapasztalatainak”

ÖSZ szám: jelzi, hogy személyünk a fejlődését tekintve milyen eredményt akar elérni

Személyes év: megmutatja, hogy a 9 éves cikluson belül a tanulásban épp hol tartunk, mire kell figyelni, fókuszálni az adott évben (különösen jól jöhet ennek elemzése új dolgok tervezésénél, nagyobb döntések előtt, megtudhatjuk mikor minek van itt az ideje)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!