Menü

SVT oldás

Ár:
15.000 Ft
Cikkszám: SVT001
Raktárkészlet 1: Raktáron

"LÉlek hangoló" SVT (Spirituális Válasz Technika) segítségével végzett energetikai blokkoldás, elakadás, múlt, előző életek, tudatalatti traumák oldása, tisztítása.

1 oldás időtartama kb. 50-60 perc, telefonos vagy online (skype, messenger, watsup stb.) formában.

Időpont egyeztetés szükséges, csak előreutalással rendelhető, szellemi termék, szolgáltatás.

Leírás és Paraméterek

"LÉlek hangoló" 

SVT - Sirituális Válasz Technika egy olyan energetikai oldás, melyben egy összetett, komplex táblázat, egy inga és a Felső Énnel való kapcsolódás következtében, információkat hívunk elő, oldunk fel, semlegesítünk a tudatalatti elméből, a lélek "könyvéből", tapasztalataiból, az Akasa krónikából, az Univerzum rezgéseiből. Felszínre hozzuk az életünk bizonyos területeit, kapcsolatainkat akadályozó, nehezítő programokat, diszharmonikus  energiákat, semlegesítjük, tisztítjuk és újraprogramozzuk őket szerető, pozitív, támogató energiákkal, eszmékkel.. Tudatosítjuk a múltbeli okokat, kiváltó tényezőket, azok jelenben megélt hatásait, segítve ezzel a jövőnk pozitív irányba való változását.

Az SVT egy fájdalommentes eljárás a blokkok, helyzetek energetikai oldására. Ezzel a módszerrel az önmagunkban megjelenő érzéseket, reakciókat, viszonyulásokat, sérelmeket, tapasztalatokat tisztítjuk oldjuk. Ezáltal könnyedebb, szeretet teljesebb, sikeresebb, pozitív érzelmekkel teli jelent, jövőt teremthetünk, élhetünk meg.

Az oldás alatt nem érintkezünk az ügyféllel, nem diagnosztizálunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!