Menü

Számmisztikai elemzés gyermeknek

Ár:
19.900 Ft
Cikkszám: SZ005
Raktárkészlet 1: Raktáron

„Mond meg a neved és megmondom ki vagy…  és ki lehetnél”

Önismeret a számok bölcsességén keresztül.

Számmisztikai  elemzés: írásos PDF formátumban.

Az ősi számmisztika, mint szellemtudomány szabályrendszere és belső intuíció alapján készített személyre szabott elemzés, (Nem, nem gépi applikáció!) mely segíti gyermekünk önismeret fejlesztését, segít feltárni, megérteni személyiségének összetett (tudatos, tudatalatti) jellemvonásait, erősségeit, gyengeségeit, javasolt pályaválasztást. Elkészítése több napot, hetet is igénybe vehet, de igyekszünk minél előbb elkészíteni.

Kérlek vedd figyelembe: az elemzés egyedi terméknek minősül, előreutalással fizetendő, visszamondásra, visszafizetésre nincs lehetőség. Saját szellemi tulajdon, személyes felhasználásra készítjük, az elemzés vagy részleteinek bármilyen közzétételéhez külön engedélyünk szükséges.

Leírás és Paraméterek

Adatvédelem: az elemzéshez szükséges megadni a teljes Neved (születési Név), (házassági név, ha van), felvett művésznév (ha van), születési dátum : év, hónap, nap, (óra, perc – ha tudod), születési hely, szülők születési nevei. A megadott adatokat az Adatvédelmi szabályok alapján bizalmasan kezeljük.

Ha más személyről kéred az elemzést: tájékozódj a személyiségi jogokról. Az elemzés közzétételéhez, az adott személyen kívül, harmadik félnek történő átadásához nem járulunk hozzá.

Számmisztikai  elemzés: az ősi számmisztika, mint szellemtudomány szabályrendszere és belső intuíció alapján készített személyre szabott elemzés, (Nem, nem gépi applikáció!), mely segít felismerni:

  • a személyiség alapvető vonásait
  • képességeket, gyengeségeket
  • a lélek, tudatalatti mélyebb indíttatásait
  • belső működtető erőket, ellenerőket, stressz faktorokat
  • választott életutat, életfeladatot

Az elemzés segítséget nyújthat gyermekünk jobb megértésében, életútjaink átlátásában, iskola, pályaválasztásban, hozzá való viszonyunk javításában.

Elemzés főbb elemei:

Személyiségszám: a fókuszpont, amelyen keresztül a mindennapokban kifejezzük magukat, a szám, amelyen keresztül betekintést kapunk erősségeinkbe, gyengeségeinkbe

Lélekszám: az az energiaminta, amelyet a lélek erre az életre a meghatározott feladathoz  választott

„a lélek az időtlen bölcsesség belső tudatosságát jelképezi, mely tárháza az összes előző életeink tapasztalatainak”

ÖSZ szám: jelzi, hogy személyünk a fejlődését tekintve milyen eredményt akar elérni

Személyiségi stressz számok: segít feltérképezni a személyiségünkben megjelenő ellenerőket, kihívásokat

Életút szám:  a kulcs annak megfejtéséhez, hogy mi az életfeladatunk, mik azok a felmerülő leckék amit ebben az életünkben „tanulnunk” kell

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!