Menü

Belső Béke Védelem Meditáció

Ár:
9.990 Ft
Gyártó: Crystal Rose
Cikkszám: M001
Raktárkészlet 1: Raktáron

Intenzív 3az1-ben Tisztítás - Csakra harmonizálás - Védelem meditáció.

Meditáció hossza 15p, mp4 formátum, 14MB.

Csak előreutalással rendelhető, az összeg beérkezése után e-mailben küldjük a hanganyagot, melyet telefonról, asztali gépről, bárhonnan hallgathatsz.

Napi 15 perc a Belső Békéért, a Védelemért, a Harmóniáért.

Leírás és Paraméterek

Napi 15 perc a Belső Békéért, a Védelemért, a Harmóniáért.

Kellemes, relaxáló meditáció, mely alatt lenyugtatjuk önmagunkat, a száguldó gondolatainkat, érzelmeinket, lelazítjuk a testünket. Földelünk és kapcsolódunk az égiekhez. Letisztítjuk a csakráink (energia kerekeink) lerakódásait, harmonizáljuk működésüket. Megerősítjük az auránk védelmét, a belső biztonság érzetünket.

Napi 15 perc a harmóniáért, a belső nyugalomért.

A csakrákról röviden: energiakerekek, melyeken keresztül felvesszük a környezetünk, a föld és az ég energiáit. Ha bármely csakra működése elzáródik, besalakosodik az kihat a testünk működésére, az életeseményeinkre. Sokan kérdezik, hogy hol kezdjenek el tisztítani, változtatni, én mindig a csakrákat ajánlom. Többféle lehetőség van rá, színterápia, illóolajok, jóga, kristályok, meditációk.

"Amint kinn, úgy benn" Csakráink állapota megnyilvánul a fizikai valóságban, a testünkben és testünk állapota árulkodik csakráink működéséről. A csakrák és a betegségek összefüggéseiről is több könyvben tájékozódhatunk. A tisztítást elkezdhetjük kívülről, testi szinten, illetve belülről, lelki-szellemi szinten. Mindkettő hat a másikra, főként az utóbbi.

Energetikai védelem: fáradt vagy, kimerít a beszélgetés egy-két ismerőssel, azonnal lezuhan az energia szinted, ha "bizonyos" helyekre, emberek közé mész? Az aura védelem intenzíven erősíthető relaxált, meditatív állapotban.

Napi 15 perc.... végezd minimum 21 napon át és figyeld meg a változást, amit az életedbe hoz, nyugalom, béke, megértés, energia, frissesség...stb.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!