Menü

Csakra életfa nemesacél nyaklánccal

Ár:
2.900 Ft
Cikkszám: 20c263
Raktárkészlet 1: Raktáron

A csakráknak megfelelő ásvány, kristály kövekkel fűzött, nikkelmentes ezüst színű fém életfa medál, Medál hossza 4,5cm. A nemesacél vékonyabb nyaklánc hossza 50cm, antiallergén, nem színeződik el, erős anyag.

A kép illusztráció. Az ár 1db termékre vonatkozik.

Az ásványok egyedi mintájuk miatt eltérhetnek a képen szereplő darabtól.

A csakra központok ( gyökér csakra, szex csakra, napfonat csakra, szívcsakra, torok csakra, homlok csakra, korona csakra) a test energetikai központjai, amelyek a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. A felhasznált ásványok, kristályok segítik a csakra központok működését, energiával töltik fel őket, egyensúlyba hozzák az alul működést vagy a túlműködést.

Kapható választék:
Nyaklánc alap:
Díszdoboz:

Leírás és Paraméterek

A stílus mellett  cégünk hitvallása szerint hiszünk az ásványok, kristályok  jótékony hatásaiban, termékeinket egyedi „Tiszta-Szeretet-Energiával” programozzuk.

Az ásványok, kristályok jótékony hatásai a fellelhető szakirodalmak , hitvallásunk alapján:

A  csakra központok olyan energia kerekek, melyeken keresztül a szervezet szabályozza az energia felvételt és leadást,olyan  energetikai központok, amelyek a test, a szervek és ezáltal az egész szervezet működéséért felelősek. A csakrák a gerinchez és az idegrendszerhez különböző mirigyeken és idegdúcokon keresztül kapcsolódnak.

A 7 fő csakra: gyökér csakra, szex csakra, napfonat csakra, szívcsakra, torok csakra, homlok csakra, korona csakra

Ha biztonságos, stabil, anyagi, családi, társadalmi életre vágysz!

Gyökér csakra nem megfelelő működés esetén gerinc problémákkal, hát fájással, csípő, ízületi fájdalmakkal, túlsúllyal, székrekedéssel, emésztőrendszeri, bél-, fog problémákkal küszködhetsz.

Lelki szinten megtapasztalhatod az aggodalmat, nyugtalanságot, a bizonytalanság érzését, a „hova tartozás” érzésének hiányát, család alapítástól való félelmet.

A gyökér csakra az önfenntartást és a stabilitást képviseli, a fizikai léthez való kötődést, a testi egészséget, a túlélést, a bőséget

Színe: Vörös  Eleme: Föld  Ásványai: hematit, gránát, vörös korall, rubin, jáspis, fekete turmalin

Ha önbecsülésre,  boldogságra, jókedvre, örömre vágysz!

A szexcsakra nem megfelelő  működése esetén nemi szervi problémákkal, gombás-, epehólyag fertőzéssel, májproblémákkal, szexuális zavarokkal, kóros elhízással,  idegrendszeri problémákkal küszködhetsz.

Lelki szinten megtapasztalhatod a depressziót, apátiát, letargiát, az alkotási vágy, kreativitás hiányát, az egyhangúságot, emocionális ürességet.

A szexcsakra az önbecsülést képviseli, a képlékenység, az alkalmazkodás képességét adja, az öröm, az élvezetek helye és lehetővé teszi a másokkal való érzelmi kapcsolatteremtést.

Színe: Narancs  Eleme: Víz  Ásványai: Karneol, holdkő, opál, kalcit

Ha erős öntudatos, energikus személyiségre, önbecsülésre, életerőre vágysz!

A napfonat csakra nem megfelelő működése esetén emésztőrendszeri, gyomor rendszeri problémákkal, rossz anyagcserével, hasnyálmirigy gyulladással, hasi fájdalmakkal, ízületi gyulladással küszködhetsz.

Lelki szinten megtapasztalhatod az erőtlenséget, szomorúságot, egoizmust, visszafojtott érzelmeket, félénkséget, szétszórtságot, agresszivitást.

A napfonat csakra az erőd, a célod, az életerőd és az önbecsülésed központja.

Színe: Sárga  Eleme: Tűz Ásványai: citrin, tigrisszem, topáz, borostyán

Ha békére, egyensúlyra, megbocsátásra, együttérzésre, szeretetre vágysz!

A szívcsakra nem megfelelő működése esetén szív és érrendszeri betegségekkel, asztmával, tüdőgyulladással, tüdő-, bőr-, légzési problémákkal, felső hát fájdalmakkal, küszködhetsz.

Lelki szintem megtapasztalhatod a magányt, keserűséget, szégyent,  haragot, csalódást.

A szív csakra fő szerepe az önelfogadás. Itt találod meg a békédet, az egyensúlyt, az együttérzést. Ez az a hely, ahonnan mélyen tudsz szeretni és megelégedést hozó kapcsolatokat tudsz teremteni.

Színe: zöld, rózsaszín, arany Eleme: levegő Ásványai: Rózsakarc, aventurin, smaragd, zöld jáde

Ha magabiztosságra, határozottságra, önkifejezésre vágysz!

A torok csakra nem megfelelő működése esetén torok fájással, felső légúti megbetegedésekkel, gége, pajzsmirigy problémákkal,  beszéd és hallás problémákkal küszködhetsz.

Nem mered elmondani a gondolataid, érzéseid, szégyenlős, félős lehetsz, nehezen bízol másokban.

A torok csakra az önkifejezés, a kreativitás és a kommunikációs területet képviseli.

Színe: kék Eleme: Hang Ásványai: türkiz, akvamarin, amazonit, zafír

Ha tudatosságra, belső hangra, intuícióra, megérzésekre, magabiztosságra vágysz!

A homlok csakra nem megfelelő működése esetén látás problémákkal, agyi betegségekkel, tanulási zavarokkal, depresszióval, idegösszeomlással , rossz memóriával küszködhetsz.

Lelki zavarként az elutasítás, rosszallás, hallucinációk, koncentrációs zavarok jelentkezhetnek.

A homlok csakra az önképet mutatja, és ha nyitott, akkor képes vagy a tudatalatti és a tudatos elme tartalmát elegyíteni. Ez az intuíciód és a képzeleted központja. Ezen a csakrán keresztül képes vagy a földi célok mögé látni.

Színe: indigó  Eleme: Fény Ásványai: lápisz lazuli, azurit, szodalit

Ha magasabb rezgésre, tudatosságra, önismeretre, bölcsességre vágysz!

A korona csakra nem megfelelő  működése esetén fejfájást, fényre vagy hangokra való érzékenységet tapasztalhatsz.

Lelki szinten a problémák jele lehet a túlzott materializmus, depresszió, tanulási problémák, elhidegülés a társadalomtól, túlzott intellektualitás.

A korona csakra a tudatosságod központja, ez a fő kapocs a láthatatlan és a látható világ között. Fő szerepe az önismeret, itt tapasztalod meg a bölcsességet, a megértést és a spirituális kötődést.

Színe: viola, fehér  Eleme: Tudat  Ásványai:  ametiszt, hegyikristály

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek